Subaru Outback2017-11-15T18:16:31+00:00

De Subaru Outback bij Autobedrijf Eussen

Men zegt dat het leven een verzameling is van momenten. Daarom is er de Outback om u erdoor te loodsen en elk moment van tel te maken. Start uw avonturen en ga vol vertrouwen uw reislust tegemoet. De elegant vormgegeven Outback vertegenwoordigt alles waar Subaru voor staat: stoere go-anywhere-capaciteiten, veelzijdigheid om elke actieve levensstijl te verrijken, en veiligheid waarop u kunt rekenen. Kortom, alles wat u helpt comfortabel en met gemoedsrust uw bestemming te bereiken.

Stoere capaciteiten, verfijnde elegantie

Het gepolijste en verfijnde design van de Outback geeft de bestuurbaarheid en het comfort weer, terwijl de stoere look de go-anywhere-prestaties in de verf zet. Dat resulteert in het vertrouwen dat u helpt eender welke weersomstandigheid en wegconditie te overwinnen om u in stijl comfortabel op elke bestemming te brengen, ongeacht wat zich op uw weg bevindt.

Technologie die u bijstaat bij het avontuur

Geniet iedere dag optimaal. Het doordachte design en de technologie van de Outback zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Een centraal touchscreen en een in het instrumentenpaneel geplaatst LCD geven u toegang tot alle functies. Voor een optimale geluidsbeleving beschikt u over een audiosysteem met twaalf Harman/Kardon luidsprekers of een standaardaudio met 6 luidsprekers. Daar komt nog bij dat het infotainmentsysteem compatibel is met smartphones, zodat u gemakkelijk verbonden kunt blijven.

Droom het, plan het, doe het

Met het veelzijdigheid in zijn DNA, is de Outback in staat om elke uitdaging te overwinnen. Voor avonturen en uw dagelijks leven beschikt de Outback over een riante laadruimte die is uitgerust met slimme zaken zoals een 60/40 neerklapbare achterbank voor een nog groter laadvermogen. Daarnaast beschikken de Premium uitvoeringen over een elektrische achterklep met geheugen zodat u makkelijk zaken in en uit kan laden. Zo kunt u met de Outback al het mogelijke uit het leven halen.

De uitdaging is het avontuur

Er is maar zeer weinig dat u tegenhoudt in de uiterst veelzijdige Outback. De Symmetrical All-Wheel-Drive staat garant voor buitengewoon veel grip bij sneeuw, regen of slechte wegen. Dankzij de X-MODE met Hill Descent Control kunt u moeilijke rijsituaties met meer zelfvertrouwen en onverstoorbaarheid de baas.

Voorbereid op vermijden

De Outback is uitgerust met Symmetrical AWD dat in eender welke weersomstandigheid de controle verzekert en met een SUBARU BOXER motor die stabiliteit verbetert dankzij het lagere zwaartepunt. Het Vehicle Dynamics Control systeem en de grote remblokken geven de Outback atletische reflexen die u helpen om snel weg te sturen ingeval van gevaar.

Unieke driver assist technology

De outback beschikt over Eyesight. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera’s die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning, bijna net zo goed als het menselijk oog. Door de beelden van beide camera’s te gebruiken om nauwkeurig de vorm, de snelheid en de afstand te bepalen, kunnen niet alleen voertuigen worden gedetecteerd, maar ook motorfietsen, fietsen en voetgangers. Bij het signaleren van potentieel gevaar wordt de bestuurder gewaarschuwd en wordt er indien nodig afgeremd, om te helpen een aanrijding te voorkomen. Dankzij veiligheidsmaatregelen als deze ontlast EyeSight de bestuurder en wordt het gevoel van veiligheid in de Outback vergroot.

Hoe kunnen we u verder helpen?