Nieuwe Subaru Impreza vanaf nu verkrijgbaar in drie uitvoeringen

De nieuwe Subaru Impreza is gearriveerd! Eerder dit jaar maakte Subaru bekend dat de Impreza terug komt naar Nederland. Tijdens de IAA van Frankfurt, die in september plaatsvond, werd de standaard van vierwielaandrijving voorziene Europese Impreza aan de wereld getoond. De gloednieuwe Impreza staat nu bij ons voor de showroom en is natuurlijk helemaal ready voor een uitgebreide proefrit!

Veiligste in zijn klasse

De nieuwe Impreza is nu ook standaard uitgerust met Eyesight. EyeSight werkt als een extra paar ogen voor de bestuurder en grijpt in bij gevaar. Active Torque Vectoring, licht- en regensensor en een Winter Pack met onder meer verwarmde buitenspiegels en een ruitenwisserontdooisysteem zijn eveneens standaard. Alle voorzieningen gecombineerd met een oerdegelijke veiligheidskooi, solide Japans staal, een uitgekiend botsenergieabsorptiesysteem, uitstekend zicht rondom, een boxermotor die bij een frontale botsing onder de auto glijdt en andere unieke Subaru-veiligheidsitems maken de Impreza de veiligste auto in zijn klasse. Iets dat in Japan is bevestigd door de zeer hoge score die de Impreza heeft gehaald in de onafhankelijke JNCAP botstests.

Veilig en met een rijke standaarduitrusting, dat is de nieuwe Impreza

De Pure, de instapversie van de reeks, beschikt reeds over Apple Car Play, DAB+-radio, volautomatische airconditioning en een bluetooth carkit met stuurwielbediening. Veiliger, ruimer, completer en met meer rijplezier op pad is in deze klasse nauwelijks mogelijk.

Lederen bekleding

Na de Pure komt de Comfort. Ook veilig, nog completer. Hij is voorzien van meesturende LED-koplampen, achteruitrijcamera, keyless access en een Advanced Safety Pack met grootlichtassistent, omgevingsradar achter en automatisch dimmende binnenspiegel. De top of the line-versie heet Premium. Die uitvoering heeft alles van de Comfort aangevuld met 18-inch lichtmetalen wielen, dorpelverbreders, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, lederen bekleding, elektrisch schuif/kanteldak en geïntegreerd grootscherm navigatie met TomTom Maps.

Subaru Impreza EyeSight in Zuid-Limburg