Accessoires

Accessoires per model

Onze auto-accessoires
Wij hebben een heel scala aan accessoires voor uw auto. Mocht u uw gewenste artikel hier niet zien staan, neem gerust even contact met ons op.

Regensensor
Het steeds maar drukker wordende verkeer eist een behoorlijke concentratie van de bestuurder. U kent dat wel; het is wisselvalling weer, het ene moment is het droog en dan regent het weer, onverwacht opspattend water of een plotselinge hoos bij het inhalen. In deze situaties heeft u juist alle aandacht nodig bij het verkeer en kunt u wel wat hulp gebruiken. De regensensor helpt u een handje.

Sneller dan een chauffeur zou kunnen reageren, bedient de regensensor de voorruitwisser en zorgt voor helder zicht. De uitschakeling gebeurt ook volledig automatisch. Dit voorkomt "knarsen" en verlengt de levensduur van uw ruitenwisserbladen. De regensensor reageert uitsluitend bij watervorming. Daarom zullen vuil, sneeuw en ijs de sensor niet beïnvloeden.

Navigatiesystemen
Wij kunnen elk gewenst type navigatiesysteem inbouwen. Voor meer informatie neem contact met ons op. Echter niet alle merken navigatiesystemen zijn netjes in te bouwen in uw Subaru.

Fietsdragers
Voor de sportieve klant bieden wij een ruime keuze in fietsdragers van de beste kwaliteit. 

Caravanspiegels
Bij ons op voorraad.
Kijk en vergelijk, wij hebben al goede caravanspiegels vanaf € 59,75
Repusel vanaf € 89,- tot € 136,- voor de meest complete Luxmax