Nieuws

Subaru Viziv Concept: crossover van de toekomst

Geplaatst door Autobedrijf Eussen op 01-03-2013

Subaru Viziv conceptFuji Heavy Industries Ltd. (FHI), producent van Subaru, komt met twee wereldprimeurs en een Europese première naar de 83e editie van de autotentoonstelling van Genève. Belangrijkste noviteit is zonder twijfel de Subaru VIZIV CONCEPT. Het studiemodel is Subaru's interpretatie van het thema Crossover. Ander nieuws van FHI is de Subaru Outback met Boxer Diesel en Lineartronic (CVT) en de volledig nieuwe Subaru Forester die zijn Europese debuut maakt op de Zwitserse tentoonstelling.

Subaru viert dit jaar in Genève zijn 55-jarig jubileum met onder meer de VIZIV CONCEPT, een model waarmee het merk toont hoe de Crossover van de toekomst er uit zou kunnen zien. De autoproducent kijkt niet alleen
vooruit, met de historische Subaru 360 uit 1958 gaat het merk ook terug in de tijd. Beide modellen staan symbool voor de ontwikkeling die de onderneming de afgelopen 55 jaar heeft doorgemaakt.

Lees verder...

 

De nieuwe Subaru Forester

Geplaatst door Autobedrijf Eussen op 31-01-2013

Subaru ForesterIn Japan zagen wij de eerste productie in de fabriek van Fuji Heaven Industries, nu staat hij voor de deur in Ransdaal.

Lees verder...

 

Prins Esli I - CV de Wuif

Geplaatst door Autobedrijf Eussen op 07-01-2013

Op 5 januari 2013 is onze stagiaire/leerling technisch-specialist Esli Gerards uitgeroepen tot Prins Esli I van Carnavalsvereniging De Wuif uit Ransdaal. Esli: van harte proficiat en een geweldig carnavalsseizoen toegewenst!

Lees verder...

 

Japanreis Subaru fabriek Tokyo

Geplaatst door Autobedrijf Eussen op 19-11-2012

Op 2 november 2012 vertrokken Herman en Nicole Eussen, samen met vijf andere Subaru-dealers uit Nederland, van Schiphol richting Japan.

Elf uur later en acht uur vooruit in de tijd arriveerden zij op Narita airport om vervolgens per bus naar Tokyo af te reizen. De zes nederlandse Subaru dealers waren uitgenodigd voor een bezoek aan de Subaru fabriek in Japan, nadat zij winnaar geworden waren van de "Proud of Boxer" - award, gehouden onder de Subaru dealers in Nederland.

Het werd een indrukwekkende, onververgetelijke en fascinerende reis, aangeboden door Subaru Benelux en FHI (Fuji Heavy Industries Ltd.).

Lees verder...

 

Autorijles in Subaru XV

Geplaatst door Autobedrijf Eussen op 12-03-2012

Autorijles in Subaru XVAutorijschool Jo Vluggen uit Gulpen is de eerste rijschoolhouder in Nederland die sinds kort rijles geeft in de nieuwe Subaru XV.

De Subaru XV 2.0 Luxury Plus Diesel is geleverd door Autobedrijf Eussen uit Ransdaal. Het luxe uitrustingsniveau, de perfecte wegligging (mede door de welbekende AWD techniek van Subaru) en de uitstekende rij-eigenschappen maken het lessen in deze XV wel tot een heel bijzondere ervaring.

Wij wensen de heer Jo Vluggen en al zijn leerlingen dan ook heel veel rijplezier en heel veel succes toe met het behalen van hun rijbewijs !

Meer informatie? Kijk op www.autorijschooljovluggen.nl

Lees verder...

 

6-10 van de 12