Nieuws

Subaru Levorg nu met standaard EyeSight

Geplaatst door Autobedrijf Eussen op 05-10-2016

EyeSight, Subaru's revolutionaire veiligheidssysteem dat met de bestuurder meekijkt en ingrijpt als er zich een onverwachte situatie voordoet, is vanaf september standaard op de Subaru Levorg. EyeSight was al leverbaar op de Outback en het systeem sleepte diverse internationale prijzen in de wacht. De vernieuwde Levorg met EyeSight wordt nu gepresenteerd bij ons in de showroom. Daarnaast is op de speciale website www.levorg.nl te zien hoe EyeSight werkt.

Lees verder...

 

Exclusieve preview Subaru Levorg

Geplaatst door Autobedrijf Eussen op 16-07-2015

Subaru Levorg Primeur bij Autobedrijf EussenVandaag had Autobedrijf Eussen een zeer bijzondere primeur. Op deze dag was één van de eerste Subaru Levorgs van Europa te bewonderen in onze showroom te Ransdaal. Dit is uniek omdat deze auto in Europa nog niet geintroduceerd is. Deze dag gaf de bezoeker de kans om al kennis te maken met de veelzijdigheid van de nieuwe Levorg. De Levorg is o.a. voorzien van permanente vierwielaandrijving, Lineartronic CVT i.c.m. 1.6 BOXER Turbo motor. Wilt u de Levorg ook in het echt zien? In het najaar zal hij een vaste plaats innemen bij ons in de showroom. Nog even wachten dus, maar we willen u natuurlijk niet onthouden van de foto's.

Lees verder...

 

Certificaat 'Subaru Service Monteur'

Geplaatst door Autobedrijf Eussen op 29-01-2015

Overhandiging certificaat Subaru Service MonteurDonderdag 29 januari 2015 is Herman Eussen feestelijk in het zonnetje gezet door Percy Schotel van Subaru Benelux, na het behalen van het certificaat 'Subaru Service Monteur'.

Lees verder...

 

Eventing Hulsberg 2016

Geplaatst door Autobedrijf Eussen op 26-05-2014

Ook dit jaar zal Autobedrijf Eussen aanwezig zijn tijdens Eventing Hulsberg. RV Pegasus organiseert in samenwerking met Stal Bemelmans een officiële samengestelde wedstrijd voor pony’s en paarden op de terreinen van Stal Bemelmans te Hulsberg. De wedstrijd bestaat uit het afleggen van een dressuurproef, een springparcours en de crosscountry. In de cross rijden de ruiters in volle galop een route door het Limburgse landschap, waarbij verschillende natuurlijke hindernissen zoals greppels, boomstammen en waterpartijen overwonnen moeten worden. Het belooft een mooie en spectaculaire dag te worden. We zien u graag op 9 juni 2014!

Lees verder...

 

Subaru Driving Experience

Geplaatst door Autobedrijf Eussen op 31-08-2013

Afgelopen week vond er een driving experience plaats in Engelskirchen. Hierbij hebben de Subaru dealers mogen ervaren hoe de Subaru het aflegt op een off-road track, dit leverde spectaculaire foto's op.

Lees verder...

 

  

1-5 van de 12