Subaru Operational Lease

Subaru Operational Lease is een ideale mix van mobiliteit en gemak. Voor een vast bedrag per maand besteedt u al het beheer en administratie uit en uw eigen Subaru dealer levert de service.
Als u uw auto zakelijk gaat rijden, kunt u kiezen voor Subaru Operational Lease. U investeert niet in een auto en voor een vast bedrag per maand besteedt u alles uit. Dit is namelijk een vorm van leasen waarbij u alle administratieve handelingen uit handen geeft en waarbij alles is inbegrepen.

De kenmerken

  • Meeste complete leasevorm
  • Vaste looptijd, vastgesteld aantal kilometers en vast leasetarief
  • U investeert niet in een auto
  • U besteedt beheer en bijbehorende administratie uit
  • Subaru Operational Lease voor niet btw-plichtigen

Één van de voordelen van Subaru Operational Lease is dat u meer financiële armslag houdt voor uw onderneming. U activeert uw Subaru namelijk niet op de balans. Een ander voordeel is dat de kosten inzichtelijk zijn; voor een vast bedrag per maand heeft u al uw autozaken geregeld. Zo heeft u altijd een representatief wagenpark. Maar misschien nog belangrijker: geen zorgen over uw mobiliteit.
Het leasetarief is desgewenst inclusief afschrijving, rente, verzekering en houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden. Daarnaast kan het leasecontract worden uitgebreid met vervangend vervoer en brandstofpas.

Subaru Operational Lease voor niet btw-plichtigen
Als u als ondernemer zijnde niet de mogelijkheid heeft om de btw te verrekenen, heeft Subaru Financial Services voor u een aantrekkelijk leasealternatief: Subaru Operational Lease voor niet btw-plichtigen. U profiteert van hetzelfde gemak en dezelfde mobiliteit als bij Subaru Operational Lease. Wij berekenen alleen in dit geval geen btw over de bpm-afschrijving, houderschapsbelasting en de verzekering. Het leasetarief exclusief btw blijft gelijk, maar het bedrag aan btw wordt een stuk lager.